Ποδολογικό Κέντρο Medical Step

Το Ποδολογικό κέντρο Μedical Step είναι το πρώτο ολοκληρωμένο κέντρο θεραπείας ποδιού στην Ήπειρο με έδρα τα Ιωάννινα. Η υπεύθυνη κ. Παπαγγέλη Παρασκευή-Ιουλία έχει αντιμετωπίσει αποτελεσματικά πολλές περιπτώσεις ασθενών όλων των ηλικιών.

Στο Medical Step μπορούμε να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στα ποδιά σας. Διαθέτοντας την γνώση, τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και έχοντας υψηλά πρότυπα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε την άριστη και άρτια φροντίδα – θεραπεία.

Τα υψηλά πρότυπα που έχουμε θέσει για την φροντίδα και θεραπεία των ποδιών σας αφορούν όχι μονό τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό μας, άλλα και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε με αποτέλεσμα να διασφαλίζουμε για εσάς το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο χώρος μας

Ασφάλεια και υγιεινή

Στο Medical Step έχουμε ως πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια και την άνεση των ασθενών μας. Αποτελεί δεδομένο στην παροχή των υπηρεσιών μας η προαγωγή και η προστασία της υγείας σας. Για τον λόγο αυτό παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές απολύμανσης, αποστείρωσης, ασφάλειας, ελέγχου της διασποράς των μικροβίων καθώς και της αποτροπής μετάδοσης νοσημάτων. Ειδικότερα, αποστειρώνουμε και απολυμαίνουμε τόσο τα εργαλεία και τον εξοπλισμό, όσο και τον χώρο που παρέχουμε την θεραπεία.

Ο σύγχρονος ποδολογικός εξοπλισμός φέρει ένδειξη “CE” (ευρωπαϊκής ένωσης) και μπορεί να διασφαλίσει και να προσφέρει, την ανώδυνη, αποτελεσματική και υψηλής ποιότητας θεραπεία.

Εκπαίδευση και εξειδίκευση

Το Ποδολογικό Κέντρο Medical Step αποτελείται και στελεχώνεται από επαγγελματία κάτοχο πτυχίου τετραετούς φοίτησης Ποδολογίας, πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο από το αρμόδιο σωματείο Ποδολόγων Ελλάδος, που είναι άρτια εκπαιδευμένος και εξειδικευμένος στη διαχείριση και θεραπεία δυσμορφιών και δυστροφιών του άκρου πόδα.

Ο Ποδολόγος του Medical Step έχει διαρκή συμμετοχή σε συνέδρια και σεμινάρια προκειμένου να ενημερώνετε συνεχώς σχετικά με τις καινοτόμες τεχνικές, τα σύγχρονα προϊόντα και τις εξελίξεις στο κλάδο της Ποδολογίας – Ποδιατρικής.

Επικοινωνία

Ως επαγγελματίας υγείας, ο Ποδολόγος του Medical step είναι σε θέση να διαχειρίζεται τους ασθενείς, να τους ενημερώνει με σαφήνεια ώστε να τους καθησυχάζει για τυχόν φόβους τους, κατανοώντας την ανησυχία που μπορεί να αισθάνονται κάποιοι από αυτούς, κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψης. Είναι σημαντικό για εμάς να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης κατά την διάρκεια της θεραπείας και έτσι καθόλη τη διάρκεια της ποδολογικής θεραπείας, σας ενημερώνουμε για την πορεία και για τα οφέλη της.

Σκοπός μας είναι η παροχή πλήρους και εξατομικευμένης φροντίδας, για την διασφάλιση της υγείας των κάτω άκρων σας, με στόχο την απαλλαγή, την ανακούφιση και την θεραπεία.

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς...

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας στο ποδολογικό μας κέντρο