φροντίδα περιποίηση άκρων

Φροντίδα και περιποίηση άκρων

Η καθιερωμένη φροντίδα των ποδιών σας πλέον έχει όνομα Μedical step και απευθύνεται σε κάθε ηλικία.

Η σημασία της περιποίησης και της φροντίδας των ακρών μας και ιδιαίτερα του άκρου ποδός είναι σημαντική, ευεργετική και μας χαρίζει ποιότητα στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Η φροντίδα, η περιποίηση και η θεραπεία των ποδιών μας δεν είναι είδος πολυτελείας αλλά είδος ανάγκης για την ποιότητα της καθημερινότητας μας. Τα ποδιά μας καθημερινά καταπονούνται, δέχονται όλες τις πιέσεις του σώματος με αποτέλεσμα πολλές φορές να εμφανίζονται διαφόρων ειδών δυσμορφίες και δυστροφίες στα νυχιά και στα πέλματα μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι επιπτώσεις από την καταπόνηση του άκρου πόδα πολλές φορές είναι αντιαισθητικές και επώδυνες.

Στο Ποδολογικό Κέντρο Medical Step

Στο Ποδολογικό Κέντρο Medical Step ασχολούμαστε με την επιμέλεια, την ανακούφιση και την θεραπεία, για να σας προσφέρουμε την απαλλαγή κάθε είδους προβλήματος στα κάτω άκρα σας. Δίνοντας στα ποδιά σας, την υγεία που τους αξίζει.

Οι τεχνικές οπού εφαρμόζουμε, μπορούν να σας απαλλάξουν και να σας ανακουφίσουν. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες τόσο για την υγεία των ποδιών σας, όσο για την χαλάρωση και την αποφυγή διαφόρων διαταραχών τους.

Στο Ποδολογικό Κέντρο Medical step μπορoύμε να φροντίσουμε τόσο την πρόληψη των ασθενειών και διαταραχών των νυχιών, όσο και την φροντίδα και περιποίηση των ακρών σας.

Στο χώρο μας προσφέρεται η ασφάλεια της περιποίησης καθώς όλα μας τα εργαλεία απολυμαίνονται και αποστειρώνονται, χρησιμοποιούμε υπερσύχρονο εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας με σήμανση C.E (πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης), διαθέτουμε το απαιτούμενο γνωστικό επίπεδο και μπορούμε να σας συμβουλέψουμε ώστε να αποφευχθούν μετέπειτα προβλήματα.

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμα και κατάλληλα και για διαβητικούς, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ με σήμανση C.E.

Μπορείτε επομένως να μας εμπιστευτείτε και να αφεθείτε στα χεριά των ειδικών!